вторник, 14 ноября 2017 г.

Ida-Virumaa Andekate Noorte Energiafond

Eesti Energia ja Ida-Virumaa Omavalitsuste Liidu loodud Andekate Noorte Energiafondi taotlusvoor on osalemiseks taas avatud. Fondi kaudu on võimalik taotleda toetusi 7-19-aastastele Ida-Virumaa noortele nende huvitegevuse arendamiseks. Taotlusvoor jääb avatuks 17. novembrini 2017.

Andekate Noorte Energiafondist on võimalik taotleda toetusi 7-19-aastastele Ida-Virumaa noortele nende huvitegevuse arendamiseks - olümpiaadidel, konkurssidel ja spordivõistlustel osalemiseks, teaduse- ja tehnikaalaste teadmiste arendamiseks ning huvialaga seotud vahendite soetamiseks. Taotlusi on oodatud esitama noored ise, nende vanemad, õpetajad ja huviringide juhid. Taotlusankeet ja osalemistingimused on kättesaadavad Ida-Virumaa Omavalitsuste Liidu kodulehel.

Energiafondi asutas Eesti Energia koostöös Ida-Virumaa Omavalitsuste Liiduga 2013. aastal ja selle eesmärk on toetada piirkonna noorte huvitegevust. Ida-Virumaa Andekate Noorte Energiafondi 2017. aasta kevadvoorus toetas energiafond 25 noore huvitegevuse. 2017. aasta sügisvooru toetused jagatakse välja 14. detsembril. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий